Научи се да караш със сноуборд академия база

Научи се да караш със Сноуборд Академия БАЗА„. Една продукция, съвместно с „Ритъмът на Планината“, която има за цел да направи сноубордa по-популярен в България, да мотивира повече хора да карат правилно и да подхождат към този спорт сериозно. В тези сноуборд уроци ще ви запознаем с основната информация относно екипировката, сноуборд стойките и видовете падане, завои, скоростно каране и много други. Буквално започваме от А Б, за да изградим една стабилна основа на едни бъдещи стабилни сноубордисти. Ако харесвате видеата, ще се радваме да се абонирате за канала ни, с което ще ни мотивирате да продължаваме да създаваме повече такива!

Не забравяйте, че гледането на видеа не може да замести урок с инструктор. Той е човекът до вас, който трябва да ви обърне индивидуално внимание, да ви посочи грешките, които правите и да ви помогне по най-добрият начин да прогресирате в сноуборда.

Карането на сноуборд може да е начин на живот, бягство от стреса и много адреналин. Силно ви съветваме да се обърнете към професионалист, когато прохождате в спорта или когато искате да вдигнете нивото, да изчистите техника и научите нови трикове.

Сноуборд Академия база

ПРОГРЕС В СНОУБОРДА С ЙОГА

Йога упражненията ще подготвят тялото и умът ти за един перфектен сноуборд сезон Ако нямаш [...]

Сноуборд в града на тепетата – мисията възможна. + ВИДЕО

Сноуборд, приятели, слънце, усмивки и една скара – мисията възможна… и то не къде да [...]

1 Comment