Екстремна връзка 6

The King of Scoot

За 6-та година през септември 2020 обединихме, сприятелихме и събрахме на едно място участници от света на скейтборда, тротинетките, кънките, БМХ-а, музиката, народните танци и баскетбола. Състезанието със скутерите бе най-голямото, проведено в България до този момент и даде сериозна заявка за развитието на този спорт у нас.

виж повече

extreme TEEN

Freestyle тротинетки и Downhill състезания

Края на август 2018 година първото в България състезание с freestyle тротинетки се случи на скейт парк Добрич повреме на teen формата на Екстремна връзка. Екстремени тинейджъри в действие. Един фестивал стимулиращ развитието на екстремните спортове и младите таланти.

виж повече

extreme connection

EVOLUTION

От 8-ми до 10-ти септември 2017г. град Добрич бе домакин за четвърта поредна година на изключителното събитие – фестивалът, който обединява млади и стари, спортисти и танцьори, музиканти и хора на изкуството. “Extreme connection” е името на феста и то никак не е случайно, тъй като целта му е да сприятели хора от различните субкултури, да ги събере на едно място, за да обменят опит и да го предадат на по-младите поколения….

виж повече

beat my crew

СЕИТБАТА

Какво по-хубаво от това да се състезаваш с типична за твоя край народна носия или да прекопаеш градината с гащеризона и сламената шапка и да се качиш на кънките да поизореш малко трикове. А БАСКЕТБОЛ С НАРОДНА НОСИЯ ИГРАЛ ЛИ СИ…? На 30-ти април 2017-та станахме свидетели на това…

ВИДЕО

Га яди кифтетата 

на сняг

Сноуборд, приятели, слънце, усмивки и една скара – мисията възможна… и то не къде да е, а точно в центъра на айляка – Младежки хълм Пловдив през януари 2017-та. Облаци от позитивна енергия и адреналин с привкус на “кифтета” застанаха над тепето…

виж повече

extreme connection

revolution

От 3ти до 4ти септември през 2016г. успяхме да се насладим на цели 5 различни състезания. Кулминацията на събитието бе вечерта, когато пламъци обгърнаха Скейт Парка…Знамена, Гайди, Моми с носии, Факли….КАКВО СЕ СЛУЧИ …?

виж повече

beat my crew

vol.2

През пролетта на 2016 година събитието включваше скейт състезаниe и турнир по Street Ball. 

видео

WUWEC

Международен фестивал за спорт и изкуство

WUWEC festival 2015 България се състоя от 7-ми до 13-ти Септември в градовете Добрич и Варна. В България пристигнаха специално, за да участват, световни имена в графити изкуството, а състезнието по скейт и турнирът по баскетбол разбира се бяха кулминацията.

видео