Сноуборд, приятели, слънце, усмивки и една скара – мисията възможна… и то не къде да е, а точно в центъра на айляка – Младежки хълм Пловдив. Облаци от позитивна енергия и адреналин с привкус на „кифтета“ застанаха вчера над тепето.

сноуборд, сноуборд в града, кюфтета, скара, пловдив, фарсайд, pharside, база, длириум, тепето, младежки хълм, сноубординг,

Инициативата бе поета от неуморните момчета и момичета от клуб за екстремни спортове PharSide и техните приятели. Само за една седмица те успяха да материализират една леко налудничева идея, а именно да покарат сноуборд в града с приятели с цел – айляк, щастие и популяризиция на спорта.

сноуборд, пловдив, трикове, freestyle, база, длириум, младежки хълм, сноубординг, сноуборд цени

Идеята на събитието, освен да се покара и да се послуша музика, бе и да доближи сноубординга и по-точно фриистайла до повече хора, за да усетят красотата му отблизо и евентуално да се присъидинят към тази странна порода „сноубордистa“.

сноуборд, пловдив, кифтета, субару, трикове, младежки хълм, сноуборд цени, сноуборд на тепето

сноуборд, сноуборд цени, сноуборд втора ръка, пловдив, младежки хълм, га яди кюфтетата

Събитието, което бе и зимното продължение на „Га яди кифтетата“ ( кънки състезанието на PharSide в Пловдив) привлече много ентусиасти и събра очите на млади и стари. Хубаво е да виждаш навсякъде само усмихнати хора, разпръскавщи хубави емоции.

сноуборд, усмивка, щастие, пловдив, тепето, младежки хълм, сняг,

За джибинга се събраха около 15 сериозни  джибъра – oт най-малкия участник, който беше на 5г. до стари градски легенди в сноуборда. Уредите за каране бяха един 6 метров бокс с 2 тръби и една 8 метрова тръба след него, които бяха шейпнати така, че да могат да се карат и от най-начинаещите във фриистайла. Заваляха  и бруталните трикове, атмосферата се нажeжи. Падахме, ставахме, пак падахме, викахме и пак…

сноуборд, сняг, frontboardslide, пловдив, кюфтета, база,

сноуборд, сняг, пловдив, длириум, база, сноуборд цени

сноуборд, деца, пловдив, младежки хълм, кюфтета, jibsnowboard, сноуборд, пловдив, младежки хълм, сняг, pharside

сноуборд, пиене, пловдив, младежки хълм, джибинг, jib, марио, субарусноуборд цени, сноуборд трикове, пловдив, га яди кифтетата на сняг, сняг, jib,

Организаторите искат да благодарят на всички приятели, които подкрепиха начинанието и помагаха за цялостното настроение и подобаващо провеждане. Благодарности се отправят и към партньорите на събитието, а именно:

Dlirium Brand

БАЗА

La famiglia

Gold Grippin

 

Повече за СК „PharSide“ --> виж тук

ВИДЕО репортаж БНТ2 – виж тук

А този страхотен видео едит е дело на Gold Grippin. Приятно гледане.

[cvm_playlist theme=“default“ aspect_ratio=“4×3″ width=“640″ volume=“30″ videos=“1787″] [post_view]

 

 

One thought on “Сноуборд в града на тепетата – мисията възможна. + ВИДЕО

  1. Pingback: 8 Признака Че Имаш Сериозна Сноуборд Зависимост | БАЗА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *