Кои сме ние?

Сайтът Bazaworld.com е онлайн магазин, специализиран в продажбите на продукти от света на екстремните и градски спортове. Наш приоритет е да поддържаме качествени, подбрани продукти на добри цени с ниска или безплатна доставка.

Екипът ни е създаден от професионални кънкьори, сноубордисти и скейтъри, които отблизо са запознати с проблемите при избиране на екипировка за съответния спорт. Затова наша цел е да ви консултираме и помогнем в избора, да ви съдействаме да се сдобиете с най-подходящия за вас или вашето дете продукт.

В сайта ни ще откриете скейтборд дъски, скейтборд комплекти и части за скейтборд – за професионалисти и за начинаещи, ролери и ролкови кънки за напреднали и начинаещи, също и детски разтегателни модели кънки за най-малките. Други видове бордове, които предлагаме са пени борд и лонгборд, а също и детски тротинетки на три колела и тротинетки за трикове. Предлагаме различни модели зимни кънки – фигурни кънки и хокейни кънки, детски баланс колела с уникален дизайн и задължителните за екстремните спортове протектори – каски, наколенки, протектори за китки и протектори за лакти. Дрехите, които откирвате в магазина ни представят така наречената улична култура и са подходящи за спорт и за ежедневието.

Нашата мисия е да достигнем 100 000 българчета, които да мотивираме да спортуват и водят здравословен начин на живот чрез алтернативните спортове и заобикалящата ги култура. Как? На първо място смятаме, че този процес започва на локално ниво и чрез личния пример, затова организираме състезанията и фестивали, които имат за цел да запознаят малките с този начин на живот, да демонстрират докъде може да се стигне и да предадем посланието, в което силно вярваме – ЗАЕДНО ПОСТИГАМЕ ПОВЕЧЕ! Всички видеа от изминали събития може да разгледате във видео дневника.

В Пловдив провеждаме групови уроци за деца по ролери и кънки. Повече информация за тях можете да откриете във facebook групата ни Ролери и кънки академия БАЗА – Пловдив.

Пожелаваме ви приятно пазаруване, потърсете ни при нужда от съвет!