Използвай въображението си, старата си сноуборд дъска, ръцете си и създавай.

Не е лесно да се разделиш със сноуборда, особено ако той носи сантименталната стойност на „първата дъска“ или пък „последната, с която преживях най-яките моменти в живота си„. Но не е и нужно. Ако не си решил да подариш дъската си на някой начинаещ, прокарващ ентусиаст, за да му помогнеш на старта или да я продадеш, можеш да я оставиш в живота си и да я превърнеш в нещо красиво, полезно и практично, да изразиш себе си и твоя стил, създавайки сноуборд  декор.

Ето какво можеш да изобретиш от старите си дъски и как да направиш дома си по-уютен.

1. Пейка

От една или две сноуборд  дъски плюс още няколко плоскости или обикновени дървени трупчета можеш да направиш пейка, която перфектно да допълва интериора или екстериора ти.

 

2. Холна масичка

Базата на дъската може да е обърната нагоре или да гледа надолу, за да виждаш красивата графика на сноуборда, както ти харесва повече.

 

3. Закачалка

Абсолютната класика при DIY сноуборд изобретенията . Удобна, практична и издръжлива, закачалката за якета от стария ти сноуборд би привлякла погледа на всеки, който влиза в дома ти.

 

4. Лавица за книги и дискове

Ако дневната, спалнята или детската стая имат нужда от освежаване и разчупване на интериора, лавицата, направена от една сноуборд дъска и няколко планки например, ще свърши перфектна работа. Има вариант  с по-сложно изпълнение, но пък в пъти по-функционален – повече сноуборд дъски, по-висока конструкция, следователно повече място за любими книги и предмети.

          

                                   

5. Осветление

Тук можеш да покажеш стила си и да се развихриш. Сноубордът е основата, а крушките, лампите и подредбата им, начина за включване и изключване – въпрос на въображение и сръчност.

 

6. Стол

За да изработиш стол от сноуборд дъска, ще трябва да я разделиш на две части. По-дългата използвай за облегалка,а другата за седалка.

7. Стелаж за вино за стена

Стелажът за вино от сноуборд си е направо дизайнерско решение. Подходящ дори за подарък на всеки ценител на древния еликсир и зимния спорт. Такива има много :).

    

8. Декорация за стена

Повечето от дъските имат много красиви графики, заслужаващи да окрасят стената в хола ти. Често изображението върху сноуборда е и причина да изберем тази дъска, така че ако го обичаш точно заради това, просто го използвай за картина и го окачи на стената в дневната или спалнята.

 

 

Приложения на сноуборда вкъщи могат да се измислят още много, ако вече си измайсторил нещо яко напиши в коментар какво е то и вдъхнови някого.

 

Поли / bazaworld team

Практически Съвети За Приятен Първи Сноуборд Ден

8 Признака Че Имаш Сериозна Сноуборд Зависимост