За трета поредна година в митичния град Пловдив ще се проведе епичната блейдърска сбирка, наречена „Га яди кифтетата„. Станалото традиция състезание по кънки  /Blade Jam/ в града на тепетата привлича ежегодно любители на кънките от цяла България, фенове на биченето на айляк и естествено на кюфтенцата.

Събитието има за цел да популяризира карането на агресив кънки, да изгради нови социални връзки, приятелства и да провокира безброй приятни емоции. Ивентът е отворен също така и за всички приятели на екстремните спортове, без значение дали имат кънки под краката си, БМХ, скейт или други супер сили.

„Състезателната част на „Га яди кифтетата“ ще се състои под формата на JAM SESSION. Всички участници карат заедно около 2 часа. Карачите ще се оценяват в няколко категории: „Най-добър трик“, „Най-брутално падане“, „Герой на деня“, „Най-добра линия“ и „Най-добър стил“

 

Организаторите на събитието – „PharSide„, Dlirium Brand и БАЗАканят всички приятели и фенове на айляка, готината музичка и адреналина да се забавляват, както подобава за града на тепетата. Присъединете се във фейсбук, за да следите най-интересното от „Га яди кифтетата 2017“

Събитието ежегодно се подкрепя и от LA Famiglia / Plovdiv Underground / Aisa Disaster  / GlassTime и още много приятели и съпортъри.

[cvm_video id=“4897″]

 

Видео покана за „Га яди кифтета“ 2017

[cvm_video id=“4907″]