Да бъдем реалисти за момент и да признаем факта, че скейтърите НЕ са нормални. Това, разбира се, не е лошо. Защо да искаш да си нормален? Нормалното е скучно.

 

Ето 5 признака, по които скейтбордистите се отличават от обикновените хора около нас.

 

1. Скейтърите носят свещи или вакса в джобовете си

Повечето хора растат, мечтаейки да станат например лекари или полицаи. Сега помислете за скейтбордистите … Малки момчета израстват, обикаляйки града със свещи в джобовете си, с които търкат парапети и бордюри, докато никой не ги гледа, за да могат да се пързалят върху тях.

   2. Скейтърите носят връзки за обувки вместо колани!

Те вероятно са забравили, че „нормалните“ хора не правят това поради факта, че то е често срещано в скейтърските среди. Повечето хора отиват и харчат пари за колан, за да задържат панталоните си горе.

Връзка за обувки вместо колан?! Ние сме ЗА и го нарекохме спортен колан БАЗА.

Трябва да ви кажа, че скейтърите определено са по-практични, възползвайки се от факта, че връзките са меки, леки и в пъти по-удобни. Спестяват си неприятното усещане от твърдата и неудобна катарама, а гащите им са си все на мястото си.

   3. Скейтърите крещят на неща, които не могат да ги чуят… много крещят.

Много е забавно да се види. Мъже крещят с пълна сила на неодушевени предмети. Повечето хора се ядосват на неща като принтери и други предмети, свързани с офиса, докато се трудят на работните си места зад затворени врати. Не и скейтърите …. те крещят на публични места, там където има стълби или парапети, защото трика, който се опитват да заковат, не се получава за пореден път.

   4. Тестване на трик с ръце … Наистина ли ?!

Всички знаете за какво говоря, нали? Скейтърите трябва да пробват всички възможни трикове, които могат да направят, когато намерят нов рейл или стълби. Тогава ги виждаме на върха на стълбите да се занимават с някакъв вид странен балет или да въртят дъската в пространството, гледайки я съсредоточено. Всъщност визуализацията на трика е най-важната за успешно презимяване.

   5. Странните ритуали на скейтбордистите

Така ли ми се струва или всички те правят разни странни неща преди състезание или преди да пробват трик? По мое наблюдение трябва да правят нещата по определен начин, в противен случай просто не могат да направят нищо. Всичко – от поставянето на дъската по правилния начин до стъпването върху нея и бутането, трябва да е в някакъв точен ред. Любимата тениска или кецове са задължително условие за успешни яки трикове. Интересно е.

Това са само 5 от многото неща, заради които момчетата и момичетата, които карат скейтборд, не са дори близо до нормалното. Всичко е в кръга на шегата разбира се. Харесвам скейтъритe, начина, по който живеят, музиката, която слушат, всичко.. свежи, всестранноразвити и креативни хора са. Може би имат някои странни навици, но труда, който са положили, упоритостта им и това, че накрая са успели, предизвиква в мен усмивка и респект!

По какво друго смятате, че скейтърите се различават от масата?

Поли / bazaworld team

 

Заменяме Колана С Връзки! Защо?