СамокоЗcrew и WSG представят новия си сноуборд Филм „Pyramids“. За филма ще ви разкажем след малко, но първо няколко думи за участниците и създателите му.

Ако сте фенове на зимните спортове и често ходите на Боровец, няма как да не сте забелязали така наречените „местни“ и компнания. Често може да ги видите и като погледнете нагоре, да ви изкочат от гората, да ви прекосят пътя с 300 или да пързалят парапета до лифта. Реакцията при среща с „тях“ на повечето хора е наистина интересно нещо за наблюдаване. Не им се сърдете – те това работят. Цялото им ежедневие е обвързано с планината и карането с приятели….еженощието и то :).

Да се събуждаш всяка сутрин и да си пиеш чайче в „офис“ от няколко хилидя декара склонове и пудра, не че нещо ама е едно от най-яките чувства на планетата. Точно тази емоция ни носи и поредния филм на West Side Gangsters и приятели. Ще видите скандални кадри от дрон от улеи, паркове и гори, както и ще се срещнете с едни от най-развиващите се сноуборд таланти в България, разбира се със силното участие на старите кучета на планината.

Пирамиди, фараони !!! Пожелаваме ви една прекрасна зима с много сняг, приятели и незабравими емоции. И не забравяйте основното правило на сноубордиста –     „Никога не се казва ПОСЛЕДНО СПУСКАНЕ„…. 🙂

Премиерата на филма ще се проведе на 19ти Октомври от 21.00 ч. В Самоков / Defected bar&cafe.

Всички приятели и любители на зимните спортове са добре дошли.