Кои сме ние, за какво се борим, каква е нашата идеология, какво творим…?

Снимка - 54КА
Снимка – 54КА

Ние сме група млади ентусиасти, решили да създават и поддържат динамична среда, подходяща за израстване, прогрес и себеизразяване. Целта ни е да предадем познанието и любовта ни към екстремното и на другите малки светове покрай нас. Тук ще ви запознаем с много интересни личности, места и още по-интересни събития. Опитваме се да ви държим възможно най-близо до този свят, изпълнен с безброй емоции, невероятни моменти и доста адреналин.

Нашата мисия е да достигнем 100 000 българчета, които да мотивираме да спортуват и водят здравословен начин на живот чрез алтернативните спортове и заобикалящата ги култура. Как? На първо място смятаме, че този процес започва на локално ниво и чрез личния пример, затова освен за сверяване на часовника на по-големите, състезанията, които организираме, имат за цел и да запознаят малките с този начин на живот, да демонстрират докъде може да се стигне и да предадем посланието, в което силно вярваме – ЗАЕДНО ПОСТИГАМЕ ПОВЕЧЕ!

Снимка - Elenhen
Снимка – Elenhen

Всички наши занимания и интереси произлизат от неописуемата ни страст към спорта, чувството за свобода, уличната култура, природата и времето  прекарано с приятели. Тук със сигурност ще намерите вашата доза адреналин…а защо не и себе си?! :D. Ще можете да срещнете и да прочете за летящи сноубордисти, „агресивни“ кънкьори, скейтъри, баскетболисти, хора на изкуството, фотографи, видеомейкъри, организатори на събития, музиканти и продуценти. Ще разберете какво им дава тласък да правят нещата, които обичат, как превръщат хобито си в професия и как позитивната им енергия достига все повече хора.

Снимка - 54КА
Снимка – 54КА

Тук събираме всичко необходимо за това да се чувствате различен. Наблягаме на качествени, подбрани стоки, част от тях прозведени в България. Адекватно отговаряме на вашите въпроси и бихме ви насочили правилно в избора ви. С всяка покупка от нашия онлайн магазин, вие подпомагате развитието на екстремните спортове и алтернативната култура в България, за което ви благодарим от сърце. ===>  ПРОДУКТИ

11227044_10207377815143645_3421883780961246610_o

BAZA family SHOWCASE video

Камера – Стефан Николов & ММF

Монтаж – Стефан Николов

В следващата статия – Репортаж + ВИДЕО от фестивала за екстремни спортове и музика EXTREME CONNECTION III / REVOLUTION.

[post_view]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *