Събитието отново надмина всички представи и очаквания!

Лятото на 2020 година запретнахме ръкави и сътворихме магията, наречена Екстремна Връзка – фестивал за екстремни спортове, музика, изкуство и култура – движеща напред енергия за стотици млади и не толкова млади таланти 🙂 . За 6-та година през септември обединихме, сприятелихме и събрахме на едно място участници от света на скейтборда, тротинетките, кънките, БМХ-а, музиката, народните танци и баскетбола.

Звучи сякаш някой луд е решил да събере всичко, което харесва на едно място и да предаде своята лудост на всички присъстващи. Всъщност точно това се случи.

Целта на събитието бе да даде поле за изява на хора, открили своите потенциали, да представи тяхната страст пред широката публика, да сприятели хората, да бъдем заедно, усмихнати и мотивирани. Знаем, че успяхме, защото го видяхме в очите на всички вас – всички наши гости, приятели, състезатели и организатори. Видяхме как греят очите ви, как се радвате и се раздавате. Разбрахме, че нямате достатъчно думи да изразите чувствата си, но не беше и нужно. Защото то бе „написано“ там – вашата енергия, усмивки, емоции и всичко, с което ни заредихте бе достатъчно.

Ето какво се случи на най-големия екстремен фестивал без аналог в България!

  • Най-голямото скутер състезание случвало се някога в България посрещна 50 участника от цялата страна. Едни от най-добрите маняци на тротинетки премериха сили в оспорвано състезание, което сме сигурни, че никога няма да забравят. Догодина очаквайте ГИГАНТСКИ изненади от нас!
  • Скейт Джам сесия за местните ентусиасти. Състезанието по скейтборд станало емблема за фестивала събра деца и младежи, като им даде поле за изява. Гордеем се с успеха на Тодор Атанасов – Токата от отбора на БАЗА, който взе 2ро място тази година. Скейтът изисква яки тренировки и много каране, а момчетата показаха, че спортът е атрактивен и екстремен.
  • БМХ състезание – едно от малкото БМХ събития в България за годината. Нашите приятели – хиксърите подкрепят фестивала от ден 1 и за това нямаше как да не включим и BMX contest в програмата. Ентусиасти от цяла България за пореден път уважиха събитието и се сътезаваха в два ръна и финали.
  • Блейд състезание – Добре знаете, че кънките са виновни за всичко, което правим и страстта ни към този спорт е неугасваща. В състезанието за деца тази година се гордеем с 1во и 2ро място на нашите малки ентусиасти от Ролери и Кънки Академия БАЗА, които показаха невиждана смелост и множество нови трикове. Големите кънкьори определено бяха интересни за гледане, сериозни трикове и скокове на добро ниво видяхме из целия парк. Респект за всички, които пътуваха от близо и далече и дойдоха да покараме и да мотивираме малките да продължават да се развиват и да тренират. <3
  • 3Х3 Баскетбол турнир – Какво е Екстремна Връзка без емблематичния турнир за всички възрасти, организиран от нашите големи приятели от БК UNSTOPPABLE!? Малки и големи под коша, много страст и любов, много кошове, забивки и усмивки! – Това са те – UNSTOPPABLE!
  • Рекорд за най-висок скок в Добрич. Отново сложихме летвата и решихме да определим тазгодишния шампион с най-големите криле. Наградата отиде при Ивайло Кънев от Стара Загора, който покори летвата на 1,70 метра с кънки и подобри миналогодишния рекорд с 10см.
  • Огнен обръч – Да огненият обръч бе запален и меко казано накара всички отново да настръхнат. Затаили дъх, някои се тревожеха за децата, някои подскачаха от радост, други се концентрираха и се надъхваха да преминат през пламъците. О! ДА! Беше невероятно! Всеки изживя своя филм, а бяхме заедно в тези емоции.

Докато всичко това се случваше на скейт парка, нашите приятели – DJ PESH – патриарха на грамофоните в Добрич и FUNDAMENTAL, се погрижиха повече от добре за музикалното оформление и допринесоха за цялата картина с настръхващ музикален фон. РЕСПЕКТ, братя!

Други наши приятели участници, които направиха събитието още по-невероятно бяха:

  • GERATA live
  • Младите във фолклорен ансамбъл „Добруджа“
  • Фокуси с карти със Сами
  • Йога и тренировки си Fit Point Теам
  • Брейк работилница с Брейк клуб Кошера
  • Разделно изхвърляне на отпадъци с Зеленият Пламък
  • NNS crew
  • Уроци по агресив кънки с Танка (Progression School Varna)

Изказваме огромните си благодарности най-вече на всички доброволци, които сътвориха атмосферата на събитето, сцената, шатрата за записвания и много други. За да ни е добре, някой трябва да се потруди. Тази година екипът беше най-добрият досега. Те са младите хора на Добрич. Благодарим ви.

Фестивалът бе подкрепен и от много спонсори и партньори, които за пореден път повярваха в идеята и помогнаха с награди и покриване на други разходи.

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ СЪБИТИЕТО – ЕКСТРЕМНА ВРЪЗКА 7 / SKY IS THE LIMIT 2021

БЛАГОДАРИМ ЗА ГОЛЕМИТЕ ВИ СЪРЦА!

Снимките са любезно предоставени от великолепните 54KA И Venelin Atanasov photography.

Последвайте ни в Facebook   YouTube   Instagram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *