В тази статия Ви представяме първия по рода си отбор в България, обединяващ БМХ и Маунтийн байк карачи от цялата страна. Запознайте се с „GREEN RIDERS SQUAD„.

 

„Отборът е основан в края на 2016та година и се състои общо от 11 човека, от които 6ма са карачи – 4ма по DOWNHILL и 2ма по БМХ. Избрах и настоявах да има тези две дисциплини, за да могат децата да се развиват, както в планината, така и в града“, споделя София Георгиева – създател и мотиватор на отбора.

„Най-малкият от карачите е на 14 години, а най -големият е на 17. Избрах тези хора за отбора, защото смятам, че всеки от тях е уникален и има огромен потенциал. Не мога да кажа, че са най-добрите топ карачи, но мога да кажа, че са много добри хора, които имат талант и ги очаква прекрасно бъдеще във всичко, с което се занимават“, казва още Софи.

Освен с екстремните спортове, тези деца са развили и много други умения. Те се занимават още с графичен дизайн, рисуване, а най-малкият от тях дори има солиден опит в организирането на състезания по MINI DH.

Green Riders Squad дава възможност на децата да участват усилено в тренировъчния процес, да ходят на повече състезания в България и чужбина и стимул постоянно да надграждат себе си като личности и състезатели.

Мисията на отбора е да популяризира екстремното каране на колело сред младежите, да положи основите на едно динамично ежедневие, в което те да развиват талантите си и да израстват с чувство за отговорност в приятелска среда, заредени винаги с доза АДРЕНАЛИН.

Ние от Българската Академия за Адреналин подкрепяме с две ръце такива инициативи и ще продължаваме да Ви държим информирани за най-интересните случки и хора от света на екстремните спортове в България.

Разгледайте FB СТРАНИЦАТА на отбора и ударете по един лайк за подкрепата.

Видео  от MINI DH Dobrich 2017, дело на MARTO BAS PROJECT

Благодарим Ви 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *