Първото по рода си закрито пространство за практикуване на екстремни спортове отваря врати тази събота в Пловдив.

Приятели на екстремните спортове, не можем да опишем колко сме щастливи да ви поканим не на какво да е събитие, а на откриването на Скейт Парк и то не къде, а в любимия ни град на Тепетата.

Осъзнавайки крещящата нужда от подобно пространство в Пловдив, екипът на скейт парка споделя, че на всички им е писнало да чакат чудото да се случи и просто са запретнали ръкави, обединени от една мисия – Да създават и поддържат динамична среда за развитие на алтернативните спортове.

„Скейт паркът не е обикновена площадка за спорт. Това е среда, в която израстват деца, младежи, възпитават се и се изграждат като личности. Децата се учат да преодоляват страховете си в много ранна възраст, да бъдат дисциплинирани в това, което правят, да развиват таланта си, да се учат на уважение, на съобразителност и на преценен рисk“. Това са едни от многото плюсове, които такова пространство може да донесе на цяло едно поколение. Отделно, скейтборда вече е Олимпийски спорт и самия факт, че в град, като Пловдив ще има къде да се тренира целогодишно е уникален!

Проектът е дело на 6-ма души, които ще представят своите идеи на церемонията по откриването на парка.

Съоръжението ще зарадва всички фенове на адреналина с огромна многофункционална пирамида, която е подходяща, както за начинаещи и напреднали, така и за провеждането на международни и републикански състезания.

Друг, уникален за България уред, представляващ басейн с диаметър 6 метра пълен с дунапрен и специално изграден скок (кикър) ще позволи на любителите на скейта, кънките, БМХ и тротинетките да заучават много по-сложни трикове като салта, ротации във въздуха и др.

Паркът се намира на ул. Георги Бенев 15 и ще работи всеки ден от 12:00ч. до 22:00ч.

Програма за откриването!
12:00ч. – Отваряме портите
12:30ч.- Запознайте се с нас! /Говори екипа на
СКЕЙT ПАРК ПЛОВДИВ – Презентация на проекта/
13:00ч. DJ Dankis
13:00ч – 14:00ч – Безплатни уроци по Скейт, Ролери и кънки, и БМХ за деца. 7-14г. (Само с предварително записване чрез Л.С в нашата ФБ страница)
14:00 – 14:30 – Тротинетки свободно каране
14:30 – 15:15 – Скейт
15:15 – 16:00 – БМХ
16:00ч. – DJ Brekz
16:00 – 16:45 – Кънки
17:00 – 18:00 – Супермен срещу Батман
Летяща сесия в басейна с дунапрен и награди за най-големите Батмани и Супермени.
18:00ч –> завинаги – КУПОН!
****************
ВАЖНО!
За всички лица под 14год. е задължително използването на каска в парка и декларация от родител/настойник, която трябва да се подпише при първо влизане в парка.
Всички лица между 14-18 не са задължени да носят каска, но задължително трябва да се подпише декларация от родител/настойник при първо влизане в парка.
*****************
ВХОД СВОБОДЕН!
*****************
Внасянето на храна и напитки в парка не е разрешено!
*****************
Проекта е дело на 6тима души, с които ще можете да се запознаете на живо в парка и е изцяло създаден с лични средства и помощ от приятели!
*****************
Очакваме ви с нетърпение!

Събитие

Facebook страница на парка

Instagram