Юлиян Арсов

/кънки, сноуборд/

Юли е страхотно усмихнат човек и карач. Неговата страст към кънките и планината е неугасваща, а огънчето в очите му затрептява още по-бурно при вида на някой брутален спот. Високите и дълги парапети са неговия специалитет и често остава хората безмълвни, ако е решил да го готви 🙂 !

[Best_Wordpress_Gallery id=“28″ gal_title=“Юлиян Арсов“]

Христо Андреев

/кънки, сноуборд/

Ицето е горд възпитаник на „Пловдивската школа“, достоен поддръжник на кънкьорския дух в града на Тепетата. Неговата страст са дългите и мазни ръбаци, изпързаляни с 300. Почивните дни прекарва в планината, разсъждавайки върху новите си трикове 🙂 !

[Best_Wordpress_Gallery id=“4″ gal_title=“Христо Андреев“]

Преслав Маринов

/скейт/

Преско е всестранно развит талант. Още от малък свири на китара, кара DH, BMX и сноуборд, но първата му и най-голяма страст естествено е скейтът. Най-често може да го видитите да вилнее с приятели из „Скейт Парк Добрич“. Отличава се със супер изчистения си стил на каране и това, че срастването му със скейта е абсолютно 😉 !

[Best_Wordpress_Gallery id=“5″ gal_title=“Преслав Маринов“]

Радослав Колчев

/скейт/

Радо или по известен в източните среди като „Калибъра“. Неговият пистолет е „дъската“ и често обича да изгърмява по един пълнител с брутални трикове. Страстта му е да лети високо и винаги изненадва със своите нинджа умения. Въпреки многото му фенки, Радо остава верен на своята най-голяма любов – СКЕЙТА!

[Best_Wordpress_Gallery id=“6″ gal_title=“Радослав Колчев“]

Владимир Петров

/БМХ/

Владко е пример за това на какво е способен човек, когато тренира редовно и се възползва напълно от тренировъчната площадка под краката си. Отличва се с високите си изпълнения, обича извивките и да се носи с лекота. Само на 14г., той е притежател на рекорда за най-висок скок на скейт парка от 1,70м. 😉 !

[Best_Wordpress_Gallery id=“7″ gal_title=“Владко“]

Николай Бохоров

/DownHill/

Бохоров а.к.а „Гаргата“, „Охо Бохо“, „Малката Папа“ е всъщност един малък ДаунХил състезател с голямо сърце. Всеотдаен към спорта, само на 14 години, той вече участва усърдно в организацията на състезания, а с останалите си сили се състезава. Бохоров е винаги прав ! 🙂

[Best_Wordpress_Gallery id=“8″ gal_title=“Николай Бохоров“]

Роско

/скейт/

Роско е само първи клас и винаги е зареден с енергия, когато става въпрос за каране. Атмосферните условия не са фактор, когато на Роско му се кара! Благодарение на родителите си, Роско прекарва над 5 часа всеки ден в усърдно трениране и резултатите са вече на лице. 🙂

[Best_Wordpress_Gallery id=“9″ gal_title=“Роско“]

Петър Демирев

/баскетбол/

Пепо е млад, амбициран и нахъсан играч. Баскетболът е най-голямата му страст в живота и нищо не може да го спре да вдига летвата все по-високо. Горд член на БК „Unstoppable“, където развива и уменията си, той продължава да тренира неуморно почти денонощно.

[Best_Wordpress_Gallery id=“21″ gal_title=“Петър Демирев“]

DASHE

/музикант и продуцент/

DASHE или Димитър Д., който е познат в музикалните среди като dasheto – част от BassWarriors crew. Никой не може да остане безразличен, когато DASHE е зад пулта. От електронно бас звучене с етно мотиви до тежък Дръм енд Бейс, неговите звуци винаги ще те оставят сериозно замислен 😉 ! https://www.facebook.com/dashemusic/

[Best_Wordpress_Gallery id=“10″ gal_title=“Даше“]

ГЕРАТА

/МС/

Той е истински войн на българската хип-хоп култура. Уникален поет, пресъздаващ
творчеството си чрез мотивиращ рап със старошколско звучене от ново измерение. Принципите стоят на първо място за него, а микрофонът е неговото оръжие.

[Best_Wordpress_Gallery id=“11″ gal_title=“Герата“]

MD BEDDAH

/МС/

Един гигант на родната хип-хоп сцена. Бедата е един от малкото истински верни на себе си изпълнители. Професионалист, който обича да изпипва парчетата до наелeктризиращо душата ниво. Ако не си го слушал, значи не си слушал БГ РАП 😉

[Best_Wordpress_Gallery id=“13″ gal_title=“MdBeddah“]

Стефан Николов

/videomaker/

Стефан Николов а.к.а Чепера започва своята кариера на „камерабой“, вдъхновен до голяма степен от карането на кънки и снимането покрай тях. Чепера предава живот на кадрите по типичния за него емоционално -„чепров“ стил :).

[Best_Wordpress_Gallery id=“14″ gal_title=“Стефан Николов“]

Александър Пехлев

/videomaker/

Другата половина от комбината „Сашко & Чепера продъкшънс“, Сашко е с непрестанно желание за развитие и винаги предава един различен изглед на видеата. Инспириран от природата, движението и настоящето, той не спира да изненадва с брутални нови проекти.

[Best_Wordpress_Gallery id=“15″ gal_title=“Александър Пехлев“]

Димитър Христов

/фотограф/

Митака а.к.а „54КА“ е  изключителен фотограф и човек. Виновник за голяма част от снимките на БАЗА, той винаги снима с огромна любов към фотографията. Неговите творби често се появяват на корици на световни издания…  Тук може да разгледате и голяма част от творчество му – http://www.54ka.org/

[Best_Wordpress_Gallery id=“16″ gal_title=“54ka“]

Елена Христова

/фотограф/

Елена а.к.а „Elenhen“ e не само фотограф, а и силно творческа личност. Когато не твори с апарата си, тя събира инспирации сред природата, която всъщност й дава и началния тласък към снимането.

[Best_Wordpress_Gallery id=“17″ gal_title=“Елена Христова“]

PafkOne

/graffiti writer/

Останал верен на подземния стил, PafkOne не спира да бомбандира всяка стена застанала на пътя му. Багажникът му е винаги пълен с флакони и нищо не може предотврати заложената от него БОМБА.

[Best_Wordpress_Gallery id=“24″ gal_title=“PafkOne“]

Мирослав Демирев

/eventmaker, кънки, сноуборд/

Миро кара кънки, лети със сноуборд и бута скейт от време на време. Умее да събира много хора на едно място и да ги вдъхновява. Създаването на различни спортни, музикални и културни събития е хоби, което позволява да изразява възгледите си за живота и да общува с хора с всякакви интереси. Енергията му е заразна и шумно позитивна, творяща настроение.

[Best_Wordpress_Gallery id=“22″ gal_title=“Мирослав Демирев“]