Доставка 

За доставка на нашите продукти ние работим с куриерска форма РАПИДО, които доставят до адрес или до офис на СПИДИ.  При получаване на Вашата пратка служителят на куриерската фирма е длъжен да ви даде т.нар.разписка за прием на паричен превод. Тя е касовия бон и всеки клиент е длъжен да я пази.

Преди да получите Вашата пратка, имате право да прегледате продукта (продуктите). Всеки продукт старателно се проверява от консултант на нашата фирма, преди да бъде опакован. В момента на прегледа ако установите наличие на видим дефект по някой продукт, на място в присъствието на служител на куриерската фирма се съставя протокол и щетите се поемат от куриерската фирма.

Условия за Безплатна доставка:

За покупки на стойност под 99 лева транспорта се заплаща от клиента. Цената за доставка не е фиксирана (зависи от теглото и обема на пратката, до адрес или до офис на СПИДИ).

За покупки на стойност над 99 лева доставката е безплатна за клиента, с изключение на случаите, когато продуктът е на промоция и когато теглото на пратката надвишава 20 кг. В тези два случая цената за доставка се определя от теглото на пратката, изчислява се автоматично от системата и се прибавя към стойността на поръчаните продукти.

Начин на плащане

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (заплащате на куриера в момента на получаване на пратката)
Услугата предоставя заплащане на избраните от вас продукти при получаването им от куриерска фирма РАПИДО до вашата врата или в офисите на
СПИДИ до поискване.

По време на извършване на поръчка в онлайн магазин Bazaworld.com, вие ни предоставяте вашите имена, адрес и телефон за връзка. Тази информация е строго поверителна и ние ще я запазим в тайна. Чак след получаване на вашата поръчка, вие заплащате на куриера дължимата стойност.

Bazaworld.com си запазва правото да не изпълни дадена поръчка в следните случаи:

Поръчания продукт не е наличен.

Ако съществуват технически грешки, свързани с цената или описанието на даден продукт.

Клиента е под 18 години и отказва потвърждение на поръчката от родител/настойник.

Клиента е правил поръчка в нашия сайт и без причина е отказал получаването й.

В случай, че ви бъде отказана поръчка ще бъдете информирани за това на посочения от вас е-майл адрес или телефон.

Информация за наличност

ВАЖНО! За абсолютно всеки продукт, който е наличен, съществува определена стокова наличност. За да бъде актуална продуктовата наличност и бъде сведена до минимум възможността клиент да поръчa продукт който е отбелязан като наличен, но на практика е изчерпан ние актуализираме стоковите наличности на всеки 48 часа.

Запазваме си правото да не гарантираме, че продуктът е наличен при финализиране на дадена онлайн поръчка. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с „Общите условия“ посочени в сайта ни.

Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката, ако продукта е наличен при нас и ако към населенотo място, за което се изпраща има ежедневен и съботен разнос от фирмата куриер Рапидо! С. Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката!