Доставка 

За доставка на нашите продукти ние работим с куриерските фирми Спииди и Еконт.  При получаване на Вашата пратка служителят на куриерската фирма е длъжен да ви даде т.нар.разписка за прием на паричен превод. Тя е касовия бон и всеки клиент е длъжен да я пази.

Преди да получите Вашата пратка, имате право да прегледате продукта (продуктите). Всеки продукт старателно се проверява от консултант на нашата фирма, преди да бъде опакован. В момента на прегледа ако установите наличие на видим дефект по някой продукт, на място в присъствието на служител на куриерската фирма се съставя протокол и щетите се поемат от куриерската фирма.

Начин на плащане

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (заплащате на куриера в момента на получаване на пратката)
Услугата предоставя заплащане на избраните от вас продукти при получаването им от куриерските фирми до вашата врата или в офисите им
до поискване.

По време на извършване на поръчка в онлайн магазин Bazaworld.com, вие ни предоставяте вашите имена, адрес и телефон за връзка. Тази информация е строго поверителна и ние ще я запазим в тайна. Чак след получаване на вашата поръчка, вие заплащате на куриера дължимата стойност.

Bazaworld.com си запазва правото да не изпълни дадена поръчка в следните случаи:

Поръчания продукт не е наличен.

Ако съществуват технически грешки, свързани с цената или описанието на даден продукт.

Клиента е под 18 години и отказва потвърждение на поръчката от родител/настойник.

Клиента е правил поръчка в нашия сайт и без причина е отказал получаването й.

В случай, че ви бъде отказана поръчка ще бъдете информирани за това на посочения от вас е-майл адрес или телефон.

Информация за наличност

ВАЖНО! За абсолютно всеки продукт, който е наличен, съществува определена стокова наличност. За да бъде актуална продуктовата наличност и бъде сведена до минимум възможността клиент да поръчa продукт който е отбелязан като наличен, но на практика е изчерпан ние актуализираме стоковите наличности на всеки 48 часа.

Запазваме си правото да не гарантираме, че продуктът е наличен при финализиране на дадена онлайн поръчка. При финализиране на своята онлайн поръчка се счита, че клиентът е запознат и съгласен с „Общите условия“ посочени в сайта ни.

Доставката се извършва в рамките на 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката, ако продукта е наличен при нас и ако към населенотo място, за което се изпраща има ежедневен и съботен разнос от фирмата куриер! С. Всички цени на продуктите са в лева с включено ДДС. Цените на всички продукти в сайта не включват цената за доставката!