УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И КЪНКИ

ГРУПОВИ УРОЦИ за деца

Груповите уроци са подходящи за напредващи и за деца, които имат базови умения с ролерите и кънките. Провеждаме отделни занимания и за тези, които искат да се развиват в Aggressive стила – пързаляне по ръбове и тръби на специални за този стил уреди.

 

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ за деца

 Подходящи за начинаещи – за деца, които никога не са карали или за тези, които не успяват да се задържат прави и изобщо не могат да пазят баланс. Заучаваме правилна стойка и най-важните елементи. След няколко урока, според конкретния случай, децата са готови да се присъединят към груповите занимания уверени и спокойни.

индивидуални уроци за възрастни

Ако желаете да се научите да карате правилно ролери или кънки и сте решили да си спестите падания и рани, то индивидуалните уроци са точно за вас. Изграждаме заедно основите в карането и ви правим истински машини.

БЕЗ ЕКИПИРОВКА?

Каска, наколенки, налакътници и протектори за китките са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всички деца. 

За възрастни е силно препоръчително да се изпозлват минимум наколенки и накитници.

Време е за училище, но не какво да е, а най-забавното училище за ролери и кънки – БАЗА!
Ние от Ролери и Кънки Академия БАЗА – Пловдив каним всички малчугани заедно да изградим основите в карането стъпка по стъпка по забавен и безопасен начин.

НУЖНО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!

последвайте ни в социалните мрежи

Присъединете се към нашата Фейсбук група Ролери Академия БАЗА – Пловдив, за да следите графика, снимките и клиповете на вашите деца.

към групата