УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И КЪНКИ

групови уроци за деца

Предлагат се уроци както за начинаещи, така и за тези, които имат базовите умения и желаят да учат нови трикове и да се развиват в конкретен стил – Freeride, Freestyle, Aggressive. 💓

индивидуални уроци за възрастни

Ако желаете да се научите да карате правилно ролери или кънки и сте решили да си спестите паданията и раните, то индивидуалните уроци са точно за вас. Изграждаме заедно основите в карането и ви правим истински машини.

БЕЗ ЕКИПИРОВКА?

Каска, наколенки, налактници и протектори за китките са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Ако нямате Ваши, може да си наемете от нас, като предварително заявите какво ще ви трябва.  Ако детето никога не се е качвало на ролери и се колебаете дали да му купувате, може да наемете пълен комплект екипировка (ролери, каска, протектори от нас, като заявите, кой номер носи детето до 3 дни преди урока.

Време е за училище, но не какво да е, а най-забавното училище за ролери и кънки – БАЗА!
Ние от Ролери и Кънки Академия БАЗА – Пловдив каним всички малчугани заедно да изградим основите в карането стъпка по стъпка по забавен и безопасен начин. Инструкторите в академията са с над 15 годишен опит в карането и обучаването на кънки и ролери, както и опит с работа с деца. 

НУЖНО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!

Как да получиш ваучер за 3 безплатни посещения?

Присъединете се към нашата група Ролери и Кънки Академия БАЗА – Пловдив, за да следите графика, снимките и клиповете на вашите деца, а всеки месец може да СПЕЧЕЛИТЕ ♥ ваучер за 3 БЕЗПЛАТНИ посещения при нас.

към групата