УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И КЪНКИ

ГРУПОВИ УРОЦИ за деца

Груповите уроци са подходящи за деца, които минимум могат да пазят баланс с ролерите и кънките. Учим се да спираме, да скачаме, да се въртим и други трикове. Провеждаме отделни занимания и за тези, които искат да се развиват в Aggressive стила – пързаляне по ръбове и тръби на специални за този стил уреди.

 

ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ за деца

 Подходящи за начинаещи – за деца, които никога не са карали или за тези, които не успяват да се задържат прави и изобщо не могат да пазят баланс. Заучаваме правилна стойка и най-важните елементи. След един-два-три урока, според конкретния случай, обикновено децата са готови да се присъединят към груповите занимания уверени и спокойни.

индивидуални уроци за възрастни

Ако желаете да се научите да карате правилно ролери или кънки и сте решили да си спестите падания и рани, то индивидуалните уроци са точно за вас. Изграждаме заедно основите в карането и ви правим истински машини.

БЕЗ ЕКИПИРОВКА?

Каска, наколенки, налакътници и протектори за китките са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.

Ако вие или детето ви никога не сте карали, може да наемете пълен комплект екипировка – ролери, каска и протектори, от нас като предварително заявите кой номер ви е нужен.

Време е за училище, но не какво да е, а най-забавното училище за ролери и кънки – БАЗА!
Ние от Ролери и Кънки Академия БАЗА – Пловдив каним всички малчугани заедно да изградим основите в карането стъпка по стъпка по забавен и безопасен начин. Инструкторите в академията са с над 15 годишен опит в карането и обучаването на кънки и ролери, както и опит с работа с деца. 

НУЖНО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!

Как да получиш ваучер за 3 безплатни посещения?

Присъединете се към нашата Фейсбук група Ролери и Кънки Академия БАЗА – Пловдив, за да следите графика, снимките и клиповете на вашите деца, а всеки месец може да СПЕЧЕЛИТЕ ♥ ваучер за ТРИ БЕЗПЛАТНИ посещения при нас. Заповядайте 🙂 .

към групата
[ux_products cat=“1412″ order=“asc“ out_of_stock=“exclude“]