УРОЦИ ПО РОЛЕРИ И КЪНКИ

групови уроци за деца

Предлагат се уроци, както за начинаещи, така и за тези, които имат базовите умения и желаят да учат нови трикове и да се развиват в конкретен стил – Freeride, Freestyle, Aggressive. 💓

индивидуални уроци за възрастни

Ако желаете да се научите да карате правилно ролери или кънки и сте решили да си спестите падания и рани, то индивидуалните уроци са точно за вас. Изграждаме заедно основите в карането и ви правим истински машини.

БЕЗ ЕКИПИРОВКА?

Каска, наколенки, налакътници и протектори за китките са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.

Ако детето никога не е карало, може да наемете пълен комплект екипировка – ролери, каска и протектори, от нас като заявите кой номер му е нужен до три дни преди урока.

Време е за училище, но не какво да е, а най-забавното училище за ролери и кънки – БАЗА!
Ние от Ролери и Кънки Академия БАЗА – Пловдив каним всички малчугани заедно да изградим основите в карането стъпка по стъпка по забавен и безопасен начин. Инструкторите в академията са с над 15 годишен опит в карането и обучаването на кънки и ролери, както и опит с работа с деца. 

НУЖНО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!

Как да получиш ваучер за 3 безплатни посещения?

Присъединете се към нашата Фейсбук група Ролери и Кънки Академия БАЗА – Пловдив, за да следите графика, снимките и клиповете на вашите деца, а всеки месец може да СПЕЧЕЛИТЕ ♥ ваучер за ТРИ БЕЗПЛАТНИ посещения при нас. Заповядайте 🙂 .

към групата
-11%
179.00лв. 159.00лв.
-14%

Детски ролери

Ролери SEBA SJ Black

289.00лв. 249.00лв.

Детски ролери

Ролери SEBA Junior Red/Black

179.00лв.
-14%

Детски ролери

Ролери SEBA SJ Red

289.00лв. 249.00лв.

Детски ролери

Ролери SEBA SJ 2019 BLACK

299.00лв.