Връщане на продукти и замяна

В Онлайн Магазин BazaWorld всеки клиент закупил даден продукт има право до 14дни след закупуването му да го върне обратно.

1. Върнатият продукт/и не трябва да е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента) Имате право да го върнете в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му.

2. Клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането/връщането на продукта/ите до адрес посочен от BazaWorld.

3. Клиент има право да върне продукт, да замени продукт или да направи рекламация на продукт в гаранция само, ако пази разписка за прием на паричен превод, издадена от РАПИДО. Тази разписка има силата на касов бон и задължително трябва да се приложи към върнатия продукт/и.

4. При рекламация клиентът връща продукта за негова сметка без наложен платеж и задължително с опция „Преглед“. Ако установим, че проблема с продукта не е предизвикан от клиента, транспортните разходи ще му бъдат възстановени.

5. При връщане на продукт (и) сумата се възстановява по банков път. За целта клиентът трябва ни да предостави банкова сметка с име на титуляра на [email protected] .